GSK, 14-17 Kasım 2019 tarihinde Antalya’da düzenlenecek HIV/AIDS 2019 Kongresi’ne 28 hekim için koşulsuz katılım desteği sağlayacaktır. İlgilenen hekimlerin AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Derneği’ne başvurmalarından sonra katılımcı hekimler, aşağıda belirlenen kriterler doğrultusunda AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Derneği tarafından seçilecektir.


Katılımcılar;

Kongreye bilimsel olarak ilgi gösteren ve/veya bu kongreye katılmaları durumunda hastalarına fayda sağlayacağını gösterebilen tıp doktorları veya;
Kongreye sunum yapmak için katılan tıp doktorları veya kongrede sunulacak orijinal bir araştırmaya veya bilimsel çalışmaya aktif bir şekilde katılmış olan tıp doktorları veya;
Üniversitelerde veya lisansüstü birimlerde eğitim vermeleri veya kongre ile ilgili bilgi almayı bekleyen tıp doktorlarından oluşan geniş bir ağın bir parçası olmaları nedeniyle kongrede öğrendikleri konuları kongreden sonra daha geniş kitleler ile paylaşabilecek tıp doktorları olabilirler.  


Kriterler;

Seçilecek tıp doktorlarının özellikle HIV/AIDS alanında hasta takibi yapmaları tercih sebebidir..
Poster veya sözlü sunumu bulunan tıp doktorlarına öncelik verilecektir.
Tıp doktoru seçimi yaparken daha önce bu kongrede yer almamış hekimler için öncelik verilecektir.
Türkiye genelinde dengeli bir coğrafi dağılım (Türkiye’nin kuzeyi, güneyi, doğusu ve batısında homojen bir dağılım) yapılması dikkate alınacaktır.
Hekimlerin çalıştıkları kurum tipleri (üniversite hastanesi/eğitim araştırma hastanesi) arasında dengeli bir dağılım yapılmasına özen gösterilecektir.
Aynı kurum içerisinde çalışan hekimlerden gelen başvurular belirli bir sınır çerçevesinde değerlendirilecektir.

Başvurularınızı 20/09/2019 tarihine kadar  aidsvecybhdernegi@gmail.com adresinden yapabilirsiniz.
PM-TR-HVU-EML-190003

İLETİŞİM:

1367 sk. No. 2 Kat 5 Basmane İZMİR
0 232 343 71 30
aidsvecybhdernegi@gmail.com

SORULARIN İÇİN: